Kis csoportos jógaterápia

KÉT NAPOS tanfolyam az EMÉSZTÉSI RENDELLENESSÉGEK témakörében
2019. március 30-31.

stomach

Az emésztési rendellenességek olyannyira általánosak, hogy jellemzően nem fordítunk rájuk különösebb figyelmet. Úgy élünk együtt velük, mintha természetesek lennének, pedig a legtöbb krónikus betegség az emésztőrendszer legyengüléséből ered.Az elhízás, székrekedés, hasmenés, puffadás, felszívódási gyengeségek, gyakori hasi fájdalmak és teltség érzet gyakran helytelen életmódunkból, vagy a stresszkezelés hatékony módjának hiányából eredő tünetek, melyeket diétával, ajurvédikus alkatunknak megfelelő életvezetéssel, az ülő életmódot kiegészítő mozgással, és a fokozott elmeműködést elcsendesítő meditációs praxis kiépítésével hatékonyan tudunk kezelni.

Mindezek kialakításához első lépésként elengedhetetlen egyfajta érzékenység önmagunk belső állapotaival kapcsolatosan, és a változtatásra irányuló belső szándékunk felébredése.Ebben a változásban nyújt segítséget ez a két napos jógaterápiás workshop.

A két nap alatt megismerkedünk az emésztőszervrendszer működésével, az ajurveda alapjaival, saját ajurvédikus alkatunkkal. Rálátáshoz jutunk jelenlegi kibillentségünk lehetséges okaira, és eszközöket kapunk a harmonikus működés visszaállításához.
Az alkatunknak megfelelő táplálkozáson és életvitelen túl foglalkozunk az információk, gondolatok és érzelmek feldolgozásával és megemésztésével is. Dolgozunk ászanákkal, tisztító gyakorlatokkal, intenzív légzőgyakorlatokkal, relaxációval, és meditációval.
Mindezeknek az ismereteknek birtokában képesekké válunk arra, hogy kialakítsuk az önmagunk számára ideális életvezetést, táplálkozási szokásokat, és személyre szabott gyakorlási rendszerünket, melyet beépíthetünk mindennapi életünkbe.

A tanfolyamot ajánlom mindazoknak akik emésztési rendellenességekkel küzdenek, és azoknak is, akik önmagukhoz szeretnének közelebb kerülni a jóga által.
A workshopon való részvétel semmiféle előképzettséget, vagy jógában való jártasságot nem igényel.

JELENTKEZÉS

A tanfolyam során jegyzetet, saját alkatnak megfelelő életmódvezetési javaslatokat, táplálkozási ajánlást, gyakorlatsort, relaxációs és meditációs hanganyagot kapnak a résztvevők.

A két napos tanfolyam díja: 26.000.-Ft Jelentkezés 10.000Ft előleg átutalásával lehetséges.

Időpont:
2019. március 30. szombat 9-17h
2019. március 31. vasárnap 10-17h

Helyszín: Mantra Jógastúdió, 1027 Budapest, Margit körút 31-33.

A tanfolyam minimum 8 – és maximum 12 fő részvételével indul.

A tanfolyamot vezeti Beer Gyöngyi, jógaterapeuta

BEJELENTKEZNI KIZÁRÓLAG EZEN AZ ELÉRHETŐSÉGEN LEHET: beergyongyi@gmail.com

“Gyakorlásom kezdetétől fogva a jóga terápiás lehetőségei érdekeltek igazán, értem ez alatt azt, hogy tudni szerettem volna, miként használhatom a jóga eszközeit tudatosan arra, hogy különböző fizikai, szellemi és mentális állapotaimat kontroll alatt tudjam tartani. Ez a fajta érdeklődés hajtott előre abban, hogy sok jógával kapcsolatos könyvet, szakirodalmat végig böngésszek, és megpróbáljam összeszedni az ehhez szükséges információkat. Az áttörést ezen a téren mégis egy személyes találkozás hozta meg, mikor is volt szerencsém megismerkedni dr. Indu Arora ayurvedikus orvossal. Indu kiemelkedően nagy tudású, és világszerte megbecsült tanító, aki több alkalommal látogatott már hazánkba és tartott kimagasló színvonalú, hiánypótló előadásokat az ayurvedat, mudrák és mantrák használatát, ászanák terápiás gyakorlását, és a doshák figyelembevételével történő, személyre szabott életvezetést illetőleg.  Az elmúlt évek során közel 400 órában volt alkalmam Indu-tól személyesen tanulni és részt venni 200 órás jógaterapeuta képzésén. Az ő tanításai alapján, illetve a Himalájai Jóga Tradíció-ban gyakorolt óravezetés mentén állítom össze óráimat.” Beer Gyöngyi

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s