Egyéni jógaterápia

Az egyéni jógaterápiában  személyre szabottan alkalmazzuk a jóga eszközeit, speciálisan az adott betegségtípusra, tünetegyüttesre, problémakörre kialakítva. A terápia folyamata alkalmat ad mély egészségbeli és személyiségbeli változások elindítására, és  a bennünk zajló belső  folyamatok tudatosításában rejlő üzenetek felismerésére.

Ajánlom mindazoknak, akik krónikus, visszatérő panaszoktól szenvednek, azoknak akik saját elhatározásukból és belső megértésükből szeretnének életmódjukon gyökeresen változtatni, és azoknak is akik megelőzési szándékkal szeretnék egyéni alkatuknak megfelelően kialakítani életvitelüket, táplálkozásukat, és gyakorlásukat. A jógaterápia fő alkalmazási területei: -gerincproblémák, – emésztési rendellenességek, – menstruációs zavarok, – anyagcserezavarok, – ízületi gyulladás, arthritis, – légzőszervi megbetegedések, asztma, – krónikus fáradtság, kimerültség, – depresszió, hosszan tartó levertség

listen to your body

Az egyéni terápia menete személyes beszélgetéssel, ayurvedikus alkatmeghatározással, és a jelenlegi kibillentség megállapításával kezdődik. Dolgozunk fizikai, energetikai, érzelmi szinteken, és az adott problémát meghatározó gondolataink, belső hitrendszerünk átírásán is. A terápia folyamán a hangsúly a rendszerességen, az önmegfigyelésen, és az egyéni gyakorláson van. Változtatni bármin amit hosszú idő alatt hoztunk létre az életünkben, kizárólag tudatosan, a rendszerességre alapozva lehet. Ebben a kitartást igénylő, odaadó belső munkában tudok kíséretül szolgálni a hozzám fordulóknak. Senki és semmi nem rendelkezik nagyobb erővel, hogy meggyógyítson minket, Önmagunknál.

bővebben a jógaterápiáról: http://www.gyongyeim.wordpress.com/jogaterapia/

További információ: beergyongyi@gmail.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s